Офис на Изи Кредит в Първомай, ул.Димитър Благоев 1 ет.2 офис 2 и офис 3

Офис на Изи Кредит в Първомай, ул.Димитър Благоев 1 ет.2 офис 2 и офис 3

Бърз заем до 2 000.00 лв. в офис на Изи Кредит в Първомай, ул.Димитър Благоев 1 ет.2 офис 2 и офис 3

Офис на Изи Кредит в Първомай, ул.Димитър Благоев 1 ет.2 офис 2 и офис 3, където можете да кандидатствате или да изплащате бърз кредит в размер до 2 000.00 лв. Процедурата е лесна и изключително бърза. Ако пуснете заявление сутринта, парите може да са в джоба ви още същия ден. Изи Кредит подхождат индивидуално към всеки клиент. Поради тази причина е възможно да ви бъде отпуснат кредит дори и ако имате лоша кредитна история в Централния кредитен регистър и не сте с напълно прозрачни доходи. Единственото изискване е да бъдете точни с плащанията си.

Офис на Изи Кредит в Първомай, ул.Димитър Благоев 1 ет.2 офис 2 и офис 3

Заемите от Изи Кредит се изплащат на седмични вноски

В офисите на Изи Кредит в цяла България можете да научите повече за актуалните им промоции и бонусни схеми. Имайте предвид, че размерът на оскъпяването на всеки кредит зависи от това, дали ще представите поръчители. В случай че нямате такава възможност, в определен срок от време вашите лихви и/или такси ще бъдат повишени. Поръчителите трябва да бъдат лице или лица с трудов договор.

Вижте информация за други фирми за бързи кредити

В този офис можете да изплащате седмичните си вноски, в случай че ви е по-удобно и нямате възможност да се уговорите с кредитния си консултант. На място служителите на Изи Кредит ще направят справка за вашите задължения, в случай че искате да погасите заема си предсрочно. Ако получавате месечни възнаграждения по трудов договор, имате възможност да се възползвате от най-новия продукт на Изи Кредит – Изи Инкредо. Чрез този заем теглите суми до 8 000.00 лв., като вноските са на месечна база, а срокът на изплащане до 36 месеца.

Вижте повече за Изи Инкредо

Офиси на Изи Кредит
Офиси на Изи Кредит
ул.Димитър Благоев 1 ет.2 офис 2 и офис 3
Първомай